AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya üzüm vermek

Kahve falında komşuya üzüm vermek

Kahve falında komşuya üzüm vermek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya üzüm vermek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Kahve falında komşuya üzüm vermek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu cenazesi görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun eve geldiğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek işlerine verimin hâkim olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında komşudan kahve almak kötü halin son bulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında bir komşunun taşındığını görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun geldiğini görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek komşunu görmek doktordan doktora koşturacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir