AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru gül görmek

Kahve falında kuru gül görmek

Kahve falında kuru gül görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzurunu yerine getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kurulu düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında kuru gül gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında kırmızı kuru gül görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek bir ortaklık kurulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kuru beyaz gül görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu rengi görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, istediği gibi hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pembe gül görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek böylece kişinin hafifleyeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir