AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kurusu görmek

Kahve falında gül kurusu görmek

Kahve falında gül kurusu görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kudret ve destek olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru beyaz gül görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kuru pembe gül görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kuru gül görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında kuru gül görmek amacına ulaşabileceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kurusu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir