AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru pembe gül görmek

Kahve falında kuru pembe gül görmek

Kahve falında kuru pembe gül görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine inanılır.

Kahve falında kuru pembe gül gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Kahve falında kuru pembe gül görmek sonunda maddi zarara gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gül kurusu rengi görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalettir.

Kahve falında kuru gül görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kuru gül görmek hayırlı kapılar açılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru beyaz gül görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir