AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kokusu almak

Kahve falında gül kokusu almak

Kahve falında gül kokusu almak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, işlerinin de rast gideceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül kokusu almak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Kahve falında kokulu kırmızı gül görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gül kokusu duymak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında gül kokulu tesbih görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu hissetmek güzellik ve hayır geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında gül kokusu almak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız kokusu almak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir