AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, parasının ve malının çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gübresi yemek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak ticaret hayatına atılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi temizlemek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Kahve falında hayvan gübresi toplamak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında hayvan gübresi görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan ahır görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir