AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri kapı görmek

Kahve falında gri kapı görmek

Kahve falında gri kapı görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hastalıkların iyileşeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Kahve falında gri kapı gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında gri kapı görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri başörtüsü görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında gri renk görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri inci görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gri pardesü görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri renkli at görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri etek giymek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gri etek görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir