AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri görmek

Kahve falında gri görmek

Kahve falında gri görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında gri güvercin yakalamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri kedi görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk fare görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri papağan görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gri eşarp görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Kahve falında gri çizme görmek hem mal ve para kaybedeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gri çorap görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gri taş görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir