AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri eşarp görmek

Kahve falında gri eşarp görmek

Kahve falında gri eşarp görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kafasını toparlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gri eşarp gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında gri eşarp görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında eşarp şal görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu renk eşarp görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında lila eşarp görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında eşarp bağlayamamak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine eşarp almak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi eşarp almak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi eşarp takmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir