AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri kedi görmek

Kahve falında gri kedi görmek

Kahve falında gri kedi görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri kedi gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah ve gri kedi görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve gri kedi görmek daha temkinli ve garantici olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri kedi yavrusu görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru gri kedi görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında gri renkli kedi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında gri kedi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gri kedi sevmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gri kedi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir