AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri çorap görmek

Kahve falında gri çorap görmek

Kahve falında gri çorap görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında gri çorap gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında gri çorap görmek iyi bir patron olacağına, namının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında gri pantolon giymek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yavru gri kedi görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında gri boya görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri pantolon görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gri kedi yavrusu görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gri inek görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında herşeyi gri görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir