AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın parçalandığını görmek

Kahve falında arabanın parçalandığını görmek

Kahve falında arabanın parçalandığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın parçalandığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın parçalanması görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın parçalanmasını görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın parçalandığını görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın duvara çarptığını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın kaybolduğunu görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir