AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binmek ve düşmek

Kahve falında ata binmek ve düşmek

Kahve falında ata binmek ve düşmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sabit geliri olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında ata binmek ve düşmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında ata binmek ve düşmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek ve düşmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet eder.

Kahve falında ata binip düşmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde ata binmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında ata binmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah ata binmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Kahve falında suda ata binmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir