AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde ata binmek

Kahve falında deniz üstünde ata binmek

Kahve falında deniz üstünde ata binmek çok iyi paralar kazanılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstünde ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında deniz üstünde ata binmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde ata binmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında ata binmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, emeğinden hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında denizde ata binmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında ata gelinlikle binmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailece ata binmek dertlerin dermanının bulunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir