AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla ata binmek

Kahve falında bir kızla ata binmek

Kahve falında bir kızla ata binmek sıkıntılarının kısa süreceğine, şifa bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, saygınlık göreceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kızla ata binmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında eğerli ata binmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak ata binmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ata binmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kır ata binmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında semersiz ata binmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle ata binmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir