AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede çiçek toplamak

Kahve falında bahçede çiçek toplamak

Kahve falında bahçede çiçek toplamak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla para kazanacağına yorulur.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak çok büyük başarılar elde edileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden çiçek toplamak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında evin bahçesine çiçek ekmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede çiçekler görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçe çiçeği görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çiçekli bahçe görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde çiçek görmek aksiliklerin baş göstereceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir