AnaSayfa / Genel / Kahve falında greyder sürmek

Kahve falında greyder sürmek

Kahve falında greyder sürmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, güzel bir döneme girileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında greyder sürmek gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında greyder sürmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında greydere binmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında greyder kullanmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında greyder görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi far sürmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında tereyağ sürmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına inanılır.

Kahve falında turuncu ruj sürmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir