AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözyaşı dökmek

Kahve falında gözyaşı dökmek

Kahve falında gözyaşı dökmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözyaşı dökmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulur.

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir damla gözyaşı dökmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözyaşını içmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir damla gözyaşı görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir