AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, zaaflarına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir damla gözyaşı dökmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı dökmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında gözyaşı içmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir