AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözyaşı dökmek

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir damla gözyaşı dökmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek aradaki buzların eritileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözyaşı dökmek yıkılacağına, üzüleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında siyah gözyaşı görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşı damlası görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir