AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini açıp dua etmek

Kahve falında elini açıp dua etmek

Kahve falında elini açıp dua etmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında elini açıp dua etmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında el açıp dua etmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini açıp dua etmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini açıp dua etmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri açıp dua etmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç açıp dua etmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Kahve falında dua eden el görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua elham okumak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir