AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü yummak

Kahve falında gözünü yummak

Kahve falında gözünü yummak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünü yummak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözlerini yummak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında göz yummak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri yummak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü yummak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin gözünü görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş göz görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir