AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini yummak

Kahve falında gözlerini yummak

Kahve falında gözlerini yummak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında gözlerini yummak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında gözleri yummak kazancının da garanti ve sabit olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünü yummak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerini yummak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında göz yummak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çakır göz görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında şeytan gözü görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme çekmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek huzurunun artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir