AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri yummak

Kahve falında gözleri yummak

Kahve falında gözleri yummak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri yummak gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında gözlerini yummak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri yummak anne baba duasının alınacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü yummak kazancında artış olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz yummak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden süt gelmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında göz kalemi açmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü bayan görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, geçim derdinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir