AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin gözünü görmek

Kahve falında ölmüş birinin gözünü görmek

Kahve falında ölmüş birinin gözünü görmek karlı ortaklıklara gireceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gözünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Kahve falında kırmızı gözlü kurt görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kamaşmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gözler görmek zorluklarının kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir