AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü beyaz görmek

Kahve falında gözünü beyaz görmek

Kahve falında gözünü beyaz görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gözünü beyaz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında gözlerini beyaz görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri beyaz görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözler görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü beyaz görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz göz görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir