AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gözler görmek

Kahve falında beyaz gözler görmek

Kahve falında beyaz gözler görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözler gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz göz farı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözünü beyaz görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözler görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek hem de zengin biri olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerini beyaz görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir