AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini beyaz görmek

Kahve falında gözlerini beyaz görmek

Kahve falında gözlerini beyaz görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ihanete uğrayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gözlerini beyaz gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Kahve falında gözünün beyaz olduğunu görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gözlü köpek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün beyazını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü beyaz görmek layık olduklarına sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında gözünü beyaz görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir