AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri beyaz görmek

Kahve falında gözleri beyaz görmek

Kahve falında gözleri beyaz görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri beyaz gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini beyaz görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün beyaz olduğunu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü beyaz görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlü köpek görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir