AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabam çalındı görmek

Kahve falında arabam çalındı görmek

Kahve falında arabam çalındı görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında arabam çalındı gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında arabasının çalındığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında arabamızın çalındığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak işlerin yoluna gideceğine, aileye büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında araba çalıp sürmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabamın çalındığını görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında arabam çalındı görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında arabası çalınmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir