AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasının çalındığını görmek

Kahve falında arabasının çalındığını görmek

Kahve falında arabasının çalındığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında arabasının çalındığını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Kahve falında arabasını çalınmış görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabamın çalındığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çalışmayan araba görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabası çalınmak onların mutlu haberlerini alacağına, işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında çalınan arabayı aramak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabasının çalınmasını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında araba çalıştıramamak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında çalınan araba görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir