AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabası çalınmak

Kahve falında arabası çalınmak

Kahve falında arabası çalınmak zenginlik sahibi olunacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabası çalınmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arabasının çalındığını görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında arabasının çalınmasını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, başarıya giden yollarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında çalınmış araba görmek eşlerinin kapanacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında arabamızın çalındığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba çalınması görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işarettir.

Kahve falında arabası çalınmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir