AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabamın çalınmasını görmek

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabamın çalınmasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında arabasını çalınmış görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabadan bir şey çalındığını görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabasının çalınmasını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında araba çalıştıramamak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulur.

Kahve falında çalışmayan araba görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabamın çalındığını görmek maddi durumun düzeltileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir