AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek

Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek

Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, para kazanmaya, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, haksızlık yapmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Kahve falında gözüne kalem çektiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine sürme çektiğini görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Kahve falında birine göz kalemi sürmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz kalemi almak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir