AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek

Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek

Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinden kan gelmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir