AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında bacak arasında kan görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir araya gelmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşle bir araya gelmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir