AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinden kan gelmek

Kahve falında gözlerinden kan gelmek

Kahve falında gözlerinden kan gelmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinden kan gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında gözünden kan geldiğini görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinden kan gelmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinden kan geldiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağından kan gelmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrardan kan gelmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir