AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden kan damlamak

Kahve falında gözünden kan damlamak

Kahve falında gözünden kan damlamak yaşam refahının düşeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, rahatsızlık duyulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden kan damlamak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında gözünden kan damlamak fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, borçlanıp, hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine kan damlamak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kan damladığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su damlacıkları görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında su damlamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşamın kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damladığını görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir