AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü açamamak

Kahve falında gözü açamamak

Kahve falında gözü açamamak üzgün olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kafasının rahat edeceğine, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Kahve falında gözü açamamak gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında tek gözünü açamamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında gözü açamamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında göz kapağını açamamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gözünün birini açamamak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında aç gözlü olmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri açamamak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göz açamamak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir