AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri açamamak

Kahve falında gözleri açamamak

Kahve falında gözleri açamamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında gözleri açamamak gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında gözleri açamamak emeklerinin yarıda kalacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında aç gözlü olmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında göz kapağını açamamak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gözünün birini açamamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ gözünü açamamak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında gözü açamamak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında gözünü açamadığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ekmeğinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında göz açamamak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir