AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün birini açamamak

Kahve falında gözünün birini açamamak

Kahve falında gözünün birini açamamak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, inancını bir kenara atacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Kahve falında gözünün birini açamamak gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Kahve falında tek gözünü açamamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında göz açamamak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, dünya malı edineceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü açamadığını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek zor durumda kalacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz kapağını açamamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalettir.

Kahve falında gözü açamamak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini açamamak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün birini açamamak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir