AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç gözlü olmak

Kahve falında aç gözlü olmak

Kahve falında aç gözlü olmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, pek az kazanç getireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aç gözlü olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözlerini açamadığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek neşe içinde olacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü açamamak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında göz kapağını açamamak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında aç gözlü olmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözünü açamamak kısa süreli karlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü açamadığını görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün birini açamamak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir