AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük vermek

Kahve falında gözlük vermek

Kahve falında gözlük vermek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük vermek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında gözlükçüye gitmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlük görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük vermek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük taktığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzücü gözlüğü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında gözlüklü kadın görmek yetki ve imza sahibi olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir