AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek

Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek

Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gözlüğün parçalandığını gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek onların bir adım önüne geçeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gözlük düşürmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlüğünü unutmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlük takmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kırık gözlük görmek zorluklarını aşacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında gözlük denemek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir