AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye kutu görmek

Kahve falında hediye kutu görmek

Kahve falında hediye kutu görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, bereketin artacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında hediye kutu gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında hediye kutusu almak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutuda hediye almak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında hediye kutuları görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı hediye kutusu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek yaptığı işte sivrileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kutu görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kutusu görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu taşımak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir