AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek

Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek

Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek iş sahibi olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir makama geleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında gözünün kanadığını görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi gözünün kanadığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek zaferlere doymayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı geyik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını kanatmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret eder.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek hatalı yollara gireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kanat görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir