AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün kanadığını görmek

Kahve falında gözünün kanadığını görmek

Kahve falında gözünün kanadığını görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün kanadığını gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında gözünün kanadığını görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözünün kanadığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, her anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kanatlarının olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine yorulur.

Kahve falında kanatlı yaratık görmek bir anda atılıma geçeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı köpek görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir