AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini iyi görmek

Kahve falında ölü birini iyi görmek

Kahve falında ölü birini iyi görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini iyi gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölüyü iyi görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün iyi olduğunu görmek günah ve suç işleyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü iyileştirmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini iyi görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin iyileştiğini görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi dostunu görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir