AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini yeşil görmek

Kahve falında gözlerini yeşil görmek

Kahve falında gözlerini yeşil görmek işlerin de yolunda gideceğine, rızkın genişleyeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayır vereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hem de para kaybettireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında birinin gözlerini yeşil görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri yeşil görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek hakkını yedirtmeyeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü bir bebek görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri yeşil olmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü bebek görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir