AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerini yeşil görmek

Kahve falında birinin gözlerini yeşil görmek

Kahve falında birinin gözlerini yeşil görmek stresini atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek işlerinin bir anda bozulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gözleri yeşil görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü erkek bebek görmek malvarlığının artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü kurt görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün yeşil olduğunu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir